Make a blog

NHSyamimi

1 year ago

Luahan Hati :(

Actually, aku sayang sangat kat dia and aku percaya sangat2 kat dia but aku takpernah sangka benda ni akan terjadi. Bukan akan terjadi but telah pun jadi. Hurmm. Masa aku dengar cerita pasal dia aku still lagi boleh bersabar but yang satu tu serious talk aku tak boleh nak sabar. Memang sakit hati sangat2. Siap ada gambar kot. Wow! Sangat suprise untuk aku. Masa tu hanya Allah saja tau ape perasaan aku mase tu. Marah + geram + sakit hati, semua ada la mase tu. Macam2 yang aku rase. Bayangkan orang yang korang sayang buat korang macam tu. Ape korang rase? Ofcourse annoying right? Tapi kan lepas kejadian tu, dia ada cakap kat aku yang dia nak berubah. So korang boleh percaya? K, mase tu aku bagi je dia peluang lagi sekali walaupun susah sebenarnya. And aku berharap sangat dia betul2 berubah macam yg dia ckap tu.